No mostrar més aquest missatge
 • Recollida de Aliments

  Més de 550 tones d’aliments per a famílies en risc d’exclusió

  ”la Caixa” ha mobilitzat els seus clients i empleats en una acció solidària de recollida d’aliments a favor de la Creu Roja, mitjançant la qual s’han aconseguit aplegar 550 tones d’aliments, que estan sent destinats a persones i famílies en risc o situació d’exclusió social.

  Es tracta d’una campanya de recollida activada durant els mesos d’estiu, tenint en compte que és una època que requereix dedicar una atenció especial a les persones que viuen circumstàncies difícils, ja que els ajuts i les donacions d’aliments s’alenteixen per vacances.

  Els subministraments principals que s’han recollit són productes bàsics d’alt valor nutritiu com ara arròs, pasta, llegums secs, oli i conserves, com també els que reforcen un bon esmorzar o berenar dels més petits: cereals, galetes, farinetes i sucs de fruita.

  Els clients de ”la Caixa”, compromesos amb un estiu sense fam

  Els clients de ”la Caixa”, els empleats i els voluntaris han estat tres pilars que han mobilitzat la campanya. Els empleats han aportat els seus ajuts alimentaris als 300 punts de recollida, en els quals, en total, s’han recopilat 165.600 quilos d’aliments. Els voluntaris i voluntàries de ”la Caixa” han estat els encarregats de seleccionar i traslladar les caixes d’aliments als seus punts de destinació.

  En paral·lel, els clients de l’entitat han exercit la seva solidaritat accedint a les oficines de ”la Caixa” i utilitzant els caixers automàtics i canals electrònics que l’entitat ha posat a la seva disposició per fer contribucions econòmiques. A través d’aquesta via, s’han obtingut més de 320.000 quilos d’aliments.

  Com a novetat, en la campanya d’estiu hi ha hagut un quart pilar imprescindible: empreses que produeixen i transformen aliments bàsics de tot Espanya, invitades per l’Obra Social ”la Caixa” a unir-se en aquesta mobilització solidària. Han respost a la crida petites i grans empreses del sector, que en conjunt han reunit un total de més de 50 tones d’aliments.