No mostrar més aquest missatge

1=4 Multipliquem per 4 cada donació. © GAVI/Jota Johson

 • Davant la mortalitat infantil, sí que pots triar

  Poder triar vol dir tenir llibertat. I el millor que podem fer amb la nostra llibertat és dedicar-la a fer el bé. Triar la millor solució per frenar la mortalitat infantil està a les teves mans. Tots podem tenir un paper, gran o petit, en la creació d’un món on cap nen mori a causa de malalties que es poden prevenir amb vacunes.” Aquesta declaració de Nelson Mandela defineix molt bé l’objectiu que perseguim amb aquesta crida a la col·laboració de tothom en la lluita contra la mortalitat infantil al món. Als països més pobres, 3 nens menors de 5 anys moren cada 60 segons a causa de malalties que es podrien evitar amb vacunes a les quals no tenen accés per falta de recursos econòmics i sanitaris. Però tenir llibertat també vol dir triar no fer res. I això, naturalment, té conseqüències.

  Donar o no donar


  Si fas una donació, multipliquem la teva aportació per quatre. Si no fas cap donació, no hi ha vacunes

  Immunitzar un nen amb les 3 dosis necessàries de la vacuna pneumocòccica té un cost d’una mica més de 10 €. Però amb tan sols 1 € ja estaràs ajudant a fer que un nen estigui una mica més a prop de rebre la vacuna que li pot salvar la vida.

  L’Obra Social ”la Caixa”* i la Fundació Bill i Melinda Gates es comprometen a multiplicar per 4 l’import de les donacions, de manera que es quadrupliquen els esforços contra la mortalitat infantil. Amb la col·laboració de tothom, podrem salvar la vida de molts més nens.

  Objectiu + ajuda

  Les aportacions es destinaran íntegrament al programa de vacunació infantil de Gavi, the Vaccine Alliance. GAVI neix l’any 2000 com un partenariat publicoprivat la missió del qual se centra a salvar la vida dels nens i protegir la salut de la població augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres. L’any 2008, l’Obra Social ”la Caixa” i Gavi, the Vaccine Alliance van crear l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, que canalitza aportacions d’empreses espanyoles i particulars en favor de la vacunació de nens. Fins a la data, les aportacions de l’Obra Social ”la Caixa”, sumades a les aportacions dels empleats de l’entitat i a les de més de 700 empreses patrocinadores de l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, han permès vacunar més de 2.200.000 nens. L’Àrea Internacional de l’Obra Social ”la Caixa” en fa el seguiment i garanteix que totes les donacions es destinin íntegrament a la vacunació infantil. La mortalitat infantil va estretament lligada a la pobresa, i l’accés a la vacunació és un instrument clau per combatre tots dos fenòmens. Una població més saludable podrà dedicar més esforços al progrés i al desenvolupament de la regió. A partir d’ara, amb la teva ajuda, podrem immunitzar milions de nens més. Ajuda’ns amb una aportació i, junts, salvarem la vida de més nens. O no. Tu tries.

  *Fins a 1 milio d'euros.

  © GAVI/Jota Johson