No mostrar més aquest missatge

1=4 Multipliquem per 4 cada donació. © GAVI/Jota Johson

 • Vacunació contra la mortalitat infantil

  Què és

  “Tots podem desenvolupar un paper, gran o petit, en la creació d’un món on cap nen mori a causa de malalties que es puguin prevenir amb vacunes.”

  Aquesta declaració de Nelson Mandela defineix molt bé l’objectiu que perseguim amb aquesta crida a la col·laboració de tothom en la lluita contra la mortalitat infantil en el món.

  Als països més pobres, 1 nen menor de 5 anys mor cada 3 segons a causa de malalties que es podrien evitar amb vacunes a les quals no tenen accés per manca de recursos econòmics i sanitaris. Per aquest motiu, calen totes les ajudes possibles per accelerar la immunització per evitar la mort de més nens.

  Multipliquem la teva aportació per quatre

  Immunitzar un nen amb les 3 dosis necessàries de la vacuna pneumocòccica té un cost d’una mica més de 10 €. Però amb tan sols 1 € ja estaràs ajudant a fer que un nen estigui una mica més a prop de rebre aquesta vacuna que li pot salvar la vida.

  L’Obra Social ”la Caixa”* i la Fundació Bill i Melinda Gates es comprometen a multiplicar per 4 l’import de les donacions, de manera que es quadruplicaran els esforços contra la mortalitat infantil.

  Amb la col·laboració de tothom, podrem salvar la vida de molts infants més.

  Objectiu + ajuda

  Les aportacions es destinaran íntegrament al programa de vacunació infantil de GAVI Alliance.

  GAVI Alliance neix l'any 2000 com un partenariat públic-privat la missió del qual es centra a salvar la vida dels nens i protegir la salut de la població augmentant l'accés a la vacunació als països més pobres.

  L'any 2008, l'Obra Social "la Caixa" i GAVI Alliance van crear l'Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, que canalitza aportacions d'empreses espanyoles i particulars en favor de la vacunació de nens. Fins avui, les aportacions de l'Obra Social "la Caixa", sumada a les aportacions dels empleats de l'entitat i a les de les empreses adherides a l'Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, ha permès vacunar a més de 5,3 millons de nens.

  El programa de Cooperació internacional de l'Obra Social "la Caixa" en fa el seguiment i garanteix que totes les donacions es destinin íntegrament a la vacunació infantil.

  La mortalitat infantil està lligada estretament a la pobresa, i l’accés a la vacunació és un instrument clau per combatre tots dos fenòmens. Una població més saludable podrà dedicar més esforços al progrés i al desenvolupament de la regió.

  A partir d'ara, amb la teva ajuda, podrem immunitzar milions d'infants més.

  Ajuda'ns amb una aportació i, junts, salvarem la vida de més nens.

  L’Institut de Salut Global de Barcelona - ISGlobal hi col·labora estratègicament dotant el projecte de contingut tècnic, científic i acadèmic.


  *Fins a 2 milions d'euros

  © GAVI/Jota Johson