No mostrar més aquest missatge

 • Només l’educació pot evitar que la pobresa passi de pares a fills

  Contra la pobresa infantil, cada dia compta

  Tot i que l’educació és un dret garantit al nostre país, és en l’entorn escolar on més s’evidencien les desigualtats. Moltes famílies en situació de vulnerabilitat no es poden permetre ni tan sols el material més bàsic que necessiten els seus fills i filles per poder desenvolupar les seves aptituds amb total plenitud: llibretes, llapis o bolígrafs són inabastables per a aquestes famílies.

  Per això, l’Obra Social ”la Caixa”, a través del programa CaixaProinfància, lluita contra el cercle de la pobresa que s’hereta de pares a fills, i aposta fermament per l’educació com a motor de canvi. La clau que podrà aconseguir que els infants més desfavorits puguin optar a un futur millor.

  Enguany hi hem contribuït, un curs més, lliurant 84.000 kits escolars per a la tornada a l’escola. Una acció que forma part d’un ampli programa en el qual participen entitats especialitzades en l’àmbit educatiu i social.

  No obstant això, per posar fi a la pobresa infantil, la implicació i actuació de tots continua sent necessària, ja que només així podrem aconseguir que el futur pugui estar també a l’abast dels infants amb més dificultats econòmiques i socials.

  Amb una inversió enguany de més de 53 milions d’euros, l’Obra Social ”la Caixa” ha atès fins ara més de 300.000 infants, però n’hem d’ajudar molts més. Només calen 8 € perquè un nen pugui disposar del material necessari per formar-se. Per exemple, amb només 1 €, ajudaràs a fer que un nen tingui un llapis i una llibreta. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, podrem canviar aquesta situació.

  Perquè només l’educació els pot oferir un futur millor.