No mostrar més aquest missatge

Davant el fracàs escolar, sí que pots triar

 • Davant el fracàs escolar, sí que pots triar

  Poder triar vol dir tenir llibertat. I el millor que podem fer amb la nostra llibertat és dedicar-la a fer el bé. Triar la millor solució per frenar la pobresa educativa i el fracàs escolar és a les teves mans.

  Tenir accés a una bona educació és important. Com també ho és disposar del material bàsic diari per dur-la a terme amb èxit a l’escola. Molts infants no poden disposar de l’equipament escolar necessari per formar-se; materials tan bàsics com llibretes, llapis, motxilles, etc. són inabastables per a moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

  En la conjuntura actual, en què moltes famílies a casa nostra viuen moments de dificultat, hi ha molts nens que corren el risc de no poder disposar de l’equipament escolar necessari per formar-se. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem per eradicar aquest greu problema que afecta milers de nens a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills, actuant sobre les necessitats més bàsiques i fonamentals, com ho és l’educació. Tu pots triar, i qualsevol elecció té conseqüències, bones o no tan bones.

  Donar o no donar


  Amb una inversió anual de 50 milions d’euros, l’Obra Social ”la Caixa” ha atès fins ara més de 160.000 nens i nenes, però n’hem d’ajudar molts més. Només calen 8 € per fer que un nen pugui tenir el material necessari per formar-se. Per exemple, amb tan sols 1 € estaràs ajudant a fer que un nen tingui un llapis o una llibreta. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, podrem canviar aquesta situació.

  Perquè l’accés a l’educació és un dret de tots els nens.