No mostrar més aquest missatge

 • Un llapis, una oportunitat

  Perquè tots els infants puguin tenir accés a l'educació

  Tenir accés a una bona educació és important. Com també ho és disposar del material bàsic diari per dur-la a terme amb èxit a l’escola. Molts infants no poden disposar de l’equipament escolar necessari per formar-se; materials tan bàsics com llibretes, llapis, motxilles, etc. resulten inabastables per a moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

  En la conjuntura actual, en què moltes famílies de casa nostra viuen moments de dificultats, hi ha molts infants que corren el risc de no poder disposar de l’equipament escolar necessari per formar-se. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem per eradicar aquest problema greu que afecta milers d’infants a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills actuant sobre les necessitats més bàsiques i fonamentals, com ara l’educació.

  Amb una inversió anual de 50 milions d’euros, l’Obra Social ”la Caixa” ha atès fins ara més de 160.000 nens i nenes, però n’hem d’ajudar molts més. Només calen 8 € per fer que un nen pugui tenir el material necessari per formar-se. Per exemple, amb tan sols 1 € estaràs ajudant a fer que un nen tingui un llapis o una llibreta. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, podrem canviar aquesta situació.

  Perquè l’accés a l’educació és un dret de tots els infants.