No mostrar més aquest missatge

Gran recollida de llet 2016

Gràcies a la vostra generositat, s'ha aconseguit recollir un milió i mig de litres de llet en el marc de la campanya «Cap nen sense bigoti», que permetrà que 125.000 nens en situació de risc assoleixin el consum mínim de llet recomanat durant tres mesos.

 

Més informació del projecte

1 milió i mig de litres de llet

Gran recollida de llet 2015

Gràcies a totes les vostres aportacions, s'ha aconseguit recollir més d'un milió de litres de llet en el marc de la campanya «Cap infant sense bigoti». La quantitat obtinguda permetrà que 60.000 nens en situació de risc assoleixin el consum mínim de llet recomanat fins a finals d'any.

 

Més informació del projecte

Més d'1 milió de litres de llet

Campanya finalitzada. Cap nen sense bigoti. Gran recollida de llet

Recollida de Aliments

Gràcies a la seva solidaritat i a la milers de ciutadans la recollida d’aliments a favor de la Creu Roja, ha aconseguit aplegar més de 550 tones d’aliments, que estan sent destinats a persones i famílies en risc o situació d’exclusió social.

 

Més informació del projecte

Més de 550 tones

Campanya finalitzada. Recollida de Aliments

Emergència pel Tifó a les Filipines

Gràcies a totes les vostres aportacions i a la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, es va aconseguir recaptar un total de 760.972,74 €.
Una quantitat que permetrà a l’UNICEF executar un projecte de millora per a la població de les Filipines en l’àmbit de l’aigua i el sanejament fins al març de 2015.
 

Més informació del projecte

Hem aconseguit 760.972,74 €

Emergència per Tifó a Filipines - Campanya finalitzada

Emergència al Sahel

Gràcies a les aportacions dels ciutadans i de l’Obra Social ”la Caixa”, estem ajudant milers de persones afectades per l’emergència alimentària i sanitària en aquesta regió amb la col·laboració d’Intermón Oxfam.
 

Més informació del projecte

 

Hem aconseguit 204.151,32 €

Emergència al Sahel - Campanya finalitzada