No mostrar més aquest missatge

 • Ajuda'ns a fer que el poder transformador de l'e-ducació arribi a més infants

  Al món hi ha 61 milions d’infants sense escolaritzar i uns 350 milions de joves sense accés a la tecnologia digital. L’objectiu de ProFuturo és reduir la bretxa educativa en el món proporcionant una educació digital de qualitat als infants d’entorns vulnerables d’Amèrica Llatina, el Carib, Àfrica i Àsia.

  La proposta educativa

  Proporcionar una educació digital de qualitat passa per dotar les escoles amb les eines tecnològiques necessàries però, sobretot, per la formació dels docents per apoderar-los i convertir-los en agents del canvi. Per a això, convidem a fomentar el treball col·laboratiu creant una gran xarxa internacional de centres que ensenyen, aprenen i comparteixen coneixements més enllà de les aules.

  El programa, en dades

  El nostre sistema inclou centenars d’unitats didàctiques per a cada idioma. A més, desenvolupem contingut específic per adaptar-lo a possibles necessitats especials o dificultats en l’aprenentatge dels infants.

  La teva ajuda

  A ProFuturo volem donar a qualsevol que ho vulgui l’oportunitat de participar del nostre compromís amb l’educació. Gràcies a la suma de petites aportacions com aquestes, el nostre projecte es fa cada dia més gran.

  Oferir una educació digital de qualitat costa molt poc

  Quan diem que amb molt poc podem fer molt, sabem de què parlem. Amb només 3 €, podem millorar l’educació de la Nancy amb la tecnologia durant un mes; 9 € és el que costa un trimestre per a en Kim i amb 18 € li donaríem suport durant 3 trimestres. Un curs complet té un cost de 27 €.