No mostrar més aquest missatge

Amb molt poc, podem fer molt. #DonaEducació. Profuturo. Compromesos amb l'educació. Un programa de Fundació Telefonica i Fundació Bancària "la Caixa"

 • Dona educació digital. Amb molt poc, podem fer molt

  Al món hi ha 61 milions d’infants sense escolaritzar i uns 350 milions de joves sense accés a la tecnologia digital. L’objectiu de ProFuturo és reduir la bretxa educativa al món proporcionant una educació digital de qualitat a infants en entorns vulnerables de Llatinoamèrica, Àfrica subsahariana i Àsia.

  La proposta educativa

  Perquè aquesta educació sigui una realitat, formem els docents en l’ús de les eines digitals, ajudem a millorar les seves capacitats en tots els àmbits i convidem a fomentar el treball col·laboratiu tot creant una gran xarxa internacional de centres que ensenyen, aprenen i comparteixen coneixements traspassant les “parets de les escoles”.

  El programa, en dades

  El nostre sistema inclou 1.800 hores de formació en 138 unitats didàctiques per a cada idioma. A ProFuturo també estem treballant en el desenvolupament de contingut específic per adaptar-lo a possibles necessitats especials o dificultats en l’aprenentatge dels infants.

  La teva ajuda

  Les petites aportacions són una manera de fer partícip de ProFuturo tothom qui ho vulgui. I no hem d’oblidar que la suma d’aquestes petites aportacions constitueix una gran ajuda per poder dur a terme aquest programa.

  Tot el que podem aconseguir per molt poc

  Quin cost té oferir aquesta educació de qualitat? Quan diem que amb molt poc podem fer molt, sabem de què parlem.

  Amb només 3 €, podem millorar l'educació de la Nancy a través de la tecnologia durant un mes; 9 € és el cost d'un trimestre per a en Kim i amb 18 € l'ajudaríem durant 3 trimestres. Un curs complet suposa un cost de 27 €.