No mostrar més aquest missatge

 • Bolquers per a la infància

  La higiene infantil, una primera necessitat

  Una bona higiene amb productes bàsics és vital per assegurar el desenvolupament correcte dels nens, sobretot en la primera infància, de 0 a 3 anys. I per no descurar-la, cal que tinguin accés a productes bàsics imprescindibles.

  En la conjuntura actual, en què moltes famílies de casa nostra viuen moments de dificultat, hi ha molts infants que corren el risc de no poder tenir les condicions d’higiene bàsiques per a un creixement correcte. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem per eradicar aquest problema greu que afecta milers d’infants a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills actuant sobre les necessitats més bàsiques, com ara la higiene infantil.

  Amb una inversió anual de 50 milions d’euros, l’Obra Social ”la Caixa” ha atès fins ara més de 93.000 nens i nenes, però n’hem d’ajudar molts més. Només calen 15 € perquè una família aconsegueixi un pack mensual d’higiene infantil. Amb tan sols 1 € estaràs ajudant a fer que un infant pugui tenir accés a productes com ara bolquers, gel, llet hidratant, esponges, tovalloletes i colònia. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, ho podrem fer possible.

  Perquè créixer sans és un dret de tots els infants.