No mostrar més aquest missatge

 • Cap nen sense esmorzar

  Per fer que tots els infants tinguin una alimentació adequada

  Moltes famílies de casa nostra no poden facilitar als fills una alimentació correcta. Per exemple, una cosa tan indispensable i bàsica com un esmorzar saludable resulta en molts casos inaccessible. Per als infants de 0-3 anys, cal que en aquesta època de creixement tinguin una alimentació adequada que contingui tots els nutrients necessaris per a un bon desenvolupament.

  A causa de la conjuntura econòmica actual, aquest problema està afectant llars que fins ara tenien una estabilitat raonable i que, inesperadament, s’han trobat en una situació de pobresa sobrevinguda. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem contra aquest problema greu que afecta milers de persones a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills actuant sobre les necessitats més bàsiques.

  Per exemple, només cal 1,20 € perquè un nen pugui tenir accés a un esmorzar saludable. Amb tan sols 1 € estaràs ajudant a canviar aquesta situació que afecta els més fràgils. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, ho podrem fer possible.

  Perquè tots els infants haurien de tenir accés a l’alimentació necessària per créixer sans.

  Ningún niño sin desayuno