No mostrar més aquest missatge

Davant la malnutrició infantil, sí que pots triar

 • Davant la malnutrició infantil, sí que pots triar

  Poder triar vol dir tenir llibertat. I el millor que podem fer amb la nostra llibertat és dedicar-la a fer el bé. Triar la millor solució per frenar la malnutrició infantil està a les teves mans.

  Per fer que tots els nens tinguin una alimentació adequada

  Moltes famílies a casa nostra no poden facilitar als fills una alimentació correcta. Per exemple, una cosa tan indispensable i bàsica com un esmorzar saludable és inaccessible en molts casos. Per als nens de 0-3 anys, en aquesta època de creixement és necessari tenir una alimentació adequada que contingui tots els nutrients que calen per a un bon desenvolupament. Què tries?

  Donar o no donar


  A causa de la conjuntura econòmica actual, aquest problema està afectant llars que fins ara tenien una estabilitat raonable i que, inesperadament, s’han trobat en una situació de pobresa sobrevinguda. Per aquest motiu, des del programa CaixaProinfància de l’Obra Social ”la Caixa”, lluitem contra aquest problema greu que afecta milers de persones a casa nostra. L’objectiu principal és trencar el cercle de pobresa que es transmet de pares a fills actuant sobre les necessitats més bàsiques.

  Per exemple, només cal 1,20 € perquè un nen pugui tenir accés a un esmorzar saludable. Amb tan sols 1 € estaràs ajudant a canviar aquesta situació que afecta els més fràgils. Amb la teva ajuda i la de més persones com tu, ho podrem fer possible.

  Perquè tots els infants haurien de tenir accés a l’alimentació necessària per créixer sans.     

  microdonativos_eligeunproyecto_desayuno_2.png