No mostrar més aquest missatge

Institut d'Investigació Biomèdica de Girona. Dr. Josep Trueta

 • Ajuda’ns a millorar l’esperança de vida dels malalts de càncer de còlon i recte

  Recerca en cirurgia oncològica per a la introducció de noves tècniques més efectives

  Malgrat cada dia hi ha més iniciatives per avançar en la recerca de les malalties oncològiques i desenvolupar nous fàrmacs i teràpies que les puguin vèncer, les vies d’investigació que es centren en la cirurgia i el tractament del càncer han quedat en un segon pla.

  Un gran inconvenient ja que, actualment, el 90% dels malalts de càncer són intervinguts quirúrgicament per a superar la malaltia, però no tots ells ho aconsegueixen.

  Per aquest motiu i amb la col·laboració de Clipper’s, la Fundació Bancària ”la Caixa” realitza una captació de fons per a destinar-los a un projecte de l’IdiBGi que té com a objectiu optimitzar la cirurgia oncològica: introduir noves tècniques quirúrgiques per a reduir el nombre de ganglis a extreure, reduir les complicacions postoperatòries i augmentar fins a 5 anys la supervivència en els malalts de càncer de còlon i recte.

  El proper 12 d’agost, el Festival de Cap Roig es suma a la causa organitzant un concert solidari protagonitzat per l’artista internacional Umberto Tozzi: per cada entrada venuda, es destinaran 2,5 € íntegrament a la causa

  Amb la teva col·laboració podem arribar a molts malalts més. Dóna ara 1 € i ajuda’ns a millorar la seva esperança de vida.