No mostrar més aquest missatge

Integració laboral

 • Ajuda'ns a generar més oportunitats de treball per a les persones amb problemàtiques de salut mental

  Actualment, la discriminació cap a les persones amb problemàtiques de salut mental obstaculitza aquest col·lectiu a l'hora de desenvolupar un projecte vital de plena autonomia i igualtat d'oportunitats amb la resta de la societat.

  Encara que hi ha una gran varietat de problemàtiques de salut mental amb simptomatologies i discapacitats molt diverses, la majoria d'aquestes persones troben grans dificultats per accedir a un treball digne i de qualitat.

  És per aquesta raó que la Fundació Bancària ”la Caixa”, amb la col·laboració de Clipper’s, fa una captació de fons per destinar-los a un projecte de la Fundació TRESC. Aquest projecte té com a objectiu promoure la integració laboral de 25 persones amb problemàtiques de salut mental de Calella de Palafrugell a través d'un programa ecològic de recuperació de bicicletes.

  El 13 d'agost vinent, el Festival de Cap Roig se suma a la causa organitzant un concert solidari que protagonitzarà l'artista pop Antonio José: per cada entrada venuda, es destinaran 2,5 € íntegrament a la causa.

  Amb la teva col·laboració serem el tàndem perfecte. Fes ara una donació i ajuda’ns a generar més oportunitats de treball per a les persones amb problemàtiques de salut mental.