No mostrar més aquest missatge

Integració laboral

  • Ajuda’ns a pintar somriures a tot color

    Actualment, la majoria d’espais dedicats a l’atenció sanitària infantil en l’àmbit ambulatori i hospitalari continuen sense satisfer moltes de les necessitats psicològiques i emocionals dels nens. Així doncs, cal impulsar accions de canvi perquè l’experiència que hi tinguin sigui més càlida, acollidora i humana, que els acompanyi i els ajudi a assumir la situació.

    Per tot això, ”la Caixa” i CaixaBank, amb la col·laboració de Clipper’s, fan una recollida de fons adreçada a un projecte de l’associació AcompanyArt. Aquest projecte transformarà les sales d’espera de pediatria del Baix Empordà per convertir-les en espais més acollidors i educatius per millorar el benestar dels infants.

    El 21 d’agost vinent, el Festival de Cap Roig també se suma a la causa organitzant un concert solidari que protagonitzarà Ainhoa Arteta, la veu més destacada de la lírica espanyola actual. Per cada entrada venuda, es destinaran 2,5 € íntegrament a la causa.

    Fes ara un donatiu per omplir de màgia el somriure dels nens i nenes que reben atenció sanitària. Amb el teu ajut, ho farem possible.