No mostrar més aquest missatge

Càncer infantil. Ayuda'ns a construir el nou Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center

 • Nou Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center

  El càncer infantil és una malaltia aleatòria i imprevisible que afecta cada any 1.200 nous nens i nenes a Espanya i 160.000 arreu del món.

  Per lluitar contra el càncer, l’Hospital Sant Joan de Déu (amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació FC Barcelona i l’escola de negocis IESE) ha dut a terme una campanya per recollir, mitjançant donatius, els 30 milions d’euros necessaris per construir el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa. D’aquesta manera, des de l’Obra Social ”la Caixa” ens hi volem sumar per ajudar a construir aquest gran centre que beneficiarà qualsevol nen que pateixi aquesta malaltia.

  Mitjançant el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona es vol aconseguir millorar els tractaments dels tipus de càncer que tenen guarició i avançar en la recerca dels que encara no en tenen, minimitzar-ne les seqüeles, reduir-ne l’impacte emocional, facilitar l’accés al tractament a tothom, formar professionals i cooperar amb altres hospitals de països en desenvolupament.

  El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona es planteja amb una superfície construïda de 5.137 metres quadrats que tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any. El centre disposarà de 8 cambres per al trasplantament de progenitors hematopoètics i estarà dotat amb els avenços tecnològics més importants.

  Entre aquests avenços, i en una segona fase, a partir de la captació de 30 milions d’euros addicionals, l’hospital vol incorporar un innovador tractament de radioteràpia amb protons que actualment no està disponible a Espanya. Aquesta teràpia, que està destinada a pacients amb tumor cerebral, permet una radiació directa a la zona que cal irradiar, de manera que afecta menys el teixit que hi ha a prop del tumor.

  Des de l’Obra Social ”la Caixa” t’animem a col·laborar-hi amb un donatiu per ajudar a aconseguir vèncer el càncer infantil.

  Ajuda’ns a construir un hospital fet entre tots per vèncer el càncer infantil