No mostrar més aquest missatge

Donatiu puntual

Els microdonatius puntuals es fan a través del portal de ”la Caixa” mitjançant una targeta de ”la Caixa” o d’una altra entitat. Quan hagis triat el projecte solidari, has de seleccionar l’import del donatiu i informar de les teves dades personals si vols un certificat fiscal.

Donatiu periòdic

A través de Línia Oberta, pots efectuar microdonatius de manera periòdica. Per fer-ho, només has de seleccionar un dels teus comptes, teclejar l’import del donatiu i quan n’acabarà la periodicitat (el donatiu es farà de manera mensual).

Donatiu per cada compra amb targeta

A través de Línia Oberta, realitza els teus microdonatius a través de l'ús que facis amb la teva targeta en el dia a dia, com per exemple, donar cada vegada que facis una compra amb targeta. Per a això, solament hauràs de seleccionar una de les teves targetes i teclejar l'import del teu donatiu. També podràs definir l'import màxim que vulguis donar al mes.

Donatiu per cada disposició d’efectiu a caixer

Entra a Línia Oberta i selecciona la targeta i l’import que donaràs cada vegada que retiris efectiu dels caixers. També podràs definir l’import màxim que vols donar al mes.

Donatiu per cada recàrrega de targeta de prepagament

A través de Línia Oberta, realitza un donatiu cada vegada que recarreguis la teva targeta de prepagament. Selecciona la teva targeta i l'import que donaràs cada vegada que recarreguis la teva targeta.

Donatiu mitjançant un SMS

A partir d’ara, els microdonatius també es podran fer mitjançant SMS*. Per fer-ho, hauràs d’enviar un missatge al número 28024* amb la paraula indicada del projecte que hagis seleccionat. L’import del missatge (1,2 €) es destinarà de manera íntegra al projecte que hagis triat, sense cap benefici per a l’operador. Més informació [+]